”RoAd-ylläpitosopimus takaa toimintakykymme 24x7x365”

20.4.2016 Uutiset

RoAd by Pinja on reaaliaikainen ja luotettava varastonhallinta- ja tuotannonohjausjärjestelmä


RoAd by Pinja on reaaliaikainen ja luotettava varastonhallinta- ja tuotannonohjausjärjestelmä, joka kattaa pituusleikkurit, rullanpakkauksen, kuljetinjärjestelmät ja varastonhallinnan. Ratkaisulla hallitaan koko rullankäsittelyalueen materiaalivirrat ja se soveltuu niin paperi- ja sellutehtaiden kuin painotalojenkin tarpeisiin.

Pinja on solminut huolto- ja ylläpitosopimuksen muun muassa brasialialaisen Bahia Specialty Celluloses (BSC) kanssa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme Pinjan tiimin kanssa. He ymmärtävät tarpeemme ja ovat sitoutuneita antamaan kaiken tarvitsemamme tuen, jotta voimme taata toimintakykymme 24x7x365, sanoo BSC IT Manager Marcos Kanegae Brasiliasta.

RoAd-huolto- ja ylläpitosopimuksen etuja asiakkaille ovat: säännölliset järjestelmän kuntokartoitukset etäyhteyden kautta, ohjelmiston lähdekoodin ja kehitystyökalujen säilytys ja hallinta sekä nopea ja edullinen palvelu. Mikäli toiminnassa havaitaan vikoja tai puutteita, sovitaan välittömästi korjaavista toimenpiteistä. Tämän kaltainen yhteistyö auttaa esimerkiksi BSC:tä asiakaspalvelussa ja vahvistaa samalla Pinjan asemaa Latinalaisessa Amerikassa.

Pinjalla on tällä hetkellä kymmenen RoAd-ylläpitosopimusta. BSC:n lisäksi yksi uusimmista on solmittu Palm Paper Limited:n kanssa.

– Varmistaakseen turvallisen ja luotettavan toiminnan sekä korkealaatuiset tuotteet, Palm Paper Limited, Kings´s Lynn päätti solmia RoAd-ylläpitosopimuksen Pinjan kanssa. Sopimus kattaa huoltopalvelut, kuten etätuen (PLC ja RoAd), help-deskin sekä kolme vuosittaista tehdaskäyntiä, kertoo David Pinning, IEng MIET, Head of Electrical Engineering, Palm Paper Limited.

Lisätietoja

Arto Pekkanen
Project Manager, Pinja
+358 10 347 2601
arto.pekkanen@pinja.com