Flow on suunniteltu kotimaisten ja kansainvälisten kiertotalouden toimijoiden käyttöön. Tuote on sovitettavissa kiertotalouden monien erilaisten toimijoiden tarpeisiin.

Flow by Pinja on kiertotalouden toimijoille kehitetty uusi materiaalivirtojen hallinta- ja raportointipalvelu. Helppokäyttöinen mobiilisovellus yhdistää toimintatavat, työntekijät ja järjestelmät sekä kerää ja jalostaa datan.

Kiertotalouden voimakkaasti kasvavassa markkinassa tarvitaan ratkaisuja, jotka tehostavat materiaalivirtojen hallintaa. Kilpailuedun saavuttamiseksi on tärkeää, että toimitusketjun hallinta on toteutettu nykyaikaisesti ja teknologiaa hyödyntäen. Liiketoiminnan luonteen vuoksi materiaalivirtojen hallinnan tarkkuus ja helppous on kyettävä yhdistämään.

Vaakajärjestelmään yhdistettävä, tai sen korvaava Flow muuttaa materiaalivirrat näkyviksi, jolloin sekä niiden hallitseminen että niistä laskuttaminen onnistuvat tehokkaasti. Flow kerää, jakelee ja raportoi tiedon juuri sinne minne pitääkin muutamalla klikkauksella.

– Kiertotalous on alue, joka yhdistää asiakaskuntaamme monella tavalla. Kehitimme Flow-ohjelmistotuotteen, sillä haluamme olla auttamassa asiakkaitamme yhteiskunnallisesti ja maailmanlaajuisestikin hyvin tärkeässä kasvavassa liiketoiminnassa.  Flow-tuote on kehitetty yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja sen kehittämisessä on hyödynnetty vankkaa kokemustamme toimitusketjun ratkaisuista useille eri toimialoille, sanoo Pinjan toimitusjohtaja Veli-Matti Nurminen.

Flow on suunniteltu kotimaisten ja kansainvälisten kiertotalouden toimijoiden käyttöön. Tuote on sovitettavissa kiertotalouden monien erilaisten toimijoiden tarpeisiin. Flow:n julkistuswebinaari pidetään keskiviikkona 23.9. Klo 9.00. Webinaariin voi ilmoittautua täällä.

Lue lisää

Flow by Pinja – materiaalivirtojen hallinta- ja raportointijärjestelmä
Sähköinen siirtoasiakirjasovellus
Toimiala: Energia, kiertotalous ja luonnonvarat