Kerroimme maaliskuussa brändiuudistuksestamme, jossa digitalisaation ja teollisuuden uudistamisen kumppani Protacon muuttui Pinjaksi. Pinjan muodostavat Protacon ja siihen viime vuosina kasvun myötä mukaan tulleet ARROW, SWD, Descal, Netwell, Vision Systems sekä Powen. Pinja on johtava toimija valikoiduissa teollisuuden ohjelmistotuotteissa sekä merkittävä teollisten järjestelmäratkaisujen ja digitaalisen liiketoiminnan kehittämisen kumppani.

Pinja-konsernin yhtiöiden nimet ovat nyt muuttuneet 1.5.2020 alkaen uuden brändimme mukaiseksi. Yhtiönimien muuttuessa y-tunnukset säilyvät ennallaan. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@pinja.com. Laskutusyhteystietomme löydät täältä.

Uudet yhtiönimemme ovat:

Lisätietoja:

Merja Rantala

Chief Financial Officer, CFO

+358 50 597 9123

merja.rantala@pinja.com

Pinja lyhyesti:

Pinja on kumppanisi digitalisaatioon ja teollisuuden uudistamiseen. Olemme oppaana liiketoiminnan kehittämisessä tuotannon koko elinkaaren ajan: konsultoinnista suunnitteluun, toteutuksesta ylläpitoon ja täysin uusien digitaalisten liiketoimintamallien kehittämiseen. Asiakkaamme ovat teollisia toimijoita, jotka haluavat hyödyntää teknologiaa ja uusia liiketoimintamalleja kilpailijoitaan nopeammin ja tehokkaammin. Olemme vastuullinen toimija. Tehostamalla asiakkaidemme toimintaa autamme heitäkin kestävämpään liiketoimintaan maailmassa, joka tarvitsee vastuullisia ratkaisuja nyt enemmän kuin koskaan. Pinja työllistää Suomessa lähes 500 henkilöä, jotka palvelevat johtavia suomalaisia teollisuus- ja yritysasiakkaita sekä kansainvälisiä organisaatioita yli 30 maassa. Kasvamme voimakkaasti ja liikevaihtomme vuonna 2019 oli noin 40 miljoonaa euroa.