Pinja ja Siemens vahvistivat kumppanuuttaan

2.5.2017 Uutiset

Pinja sai ensimmäisenä Suomessa Large Drives -moduulin

Pinja on ollut mukana Siemensin partneriverkostossa useita vuosia. Nyt Pinja on syventänyt kumppanuutta saamalla Large Drives -partneruuden ensimmäisenä Suomessa. Pohjoismaissa kyseinen partneruus on myönnetty Pinjan lisäksi ainoastaan norjalaiselle yritykselle. Large Drives -moduuli on lisäys Pinjalle jo aiemmin myönnettyyn Siemens Solution Partner -sertifikaattiin, johon kuuluu myös Automation System SIMATIC-, Human Machine Interface SIMATIC HMI- ja Industrial Communication -moduulit.

Siemens varmistaa kumppaneidensa osaamisen partneriohjelmassa

Siemens on kehittänyt partneriverkostoaan järjestelmällisesti jo yli 20 vuoden ajan. Partneriverkostoon hyväksymiseksi Pinjan asiantuntijat ovat osallistuneet koulutusohjelmaan sekä Suomessa että Saksassa. Partneruus edellyttää asiantuntijoilta myös Siemensin määrittelemien testien läpäisemistä, jotka uusitaan säännöllisin väliajoin.

Siemens Solutions kumppanuuden avulla voimme luvata tuottaa asiakkaillemme alan huippuosaamista, sekä taata palvelun ja tulosten laadun. Pinjan asiantuntijuus yhdistettynä Siemensin tuote- ja järjestelmäosaamiseen takaa asiakkaille juuri heille räätälöityjen ja kilpailukykyisten ratkaisujen löytymisen.