Tule tutustumaan osastollemme teollisuuden digitalisaation ja uudistamisen ratkaisuihin!

Pinja on mukana Teknologia 2019 -messutapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 5.– 7.11.2019. Messujen teemoina ovat mm. automaatio, kunnossapito, AI ja robotiikka sekä ICT.

Osastollamme 6d38 on mahdollisuus tutustua mm. seuraaviin teollisuuden digitalisaation ja uudistamisen ratkaisuihin:

  • Novi by Pinja -kunnossapitojärjestelmä

    Novin avulla digitalisoidaan kunnossapidon tarvitsemaa tietoa asentajien, tuotannon ja työnjohdon tarpeisiin. Osastollamme pääset testaamaan Novi-kunnossapitojärjestelmän selkeää ja visuaalista käyttöliittymää mobiililaitteilla.

  • Katkoanturi-demo (VISI 110)

    VISI110 on optinen ratakatkoilmaisin, jolla mitataan paperirataa kosketuksettomasti värianalyysiin perustuvalla heijastusperiaatteella yhdeltä puolelta rataa. Anturi on suunniteltu toimimaan vaikeissa olosuhteissa ja se soveltuu paikkoihin, joissa lika ja korkea lämpötila ovat tavallisia tai jossa asennuspaikka on ahdas ja mittaus pitää toteuttaa matkan päästä. Osastollamme pääset testaamaan VISI110 simuloidussa ympäristössä ja tutustumaan laitteen visuaaliseen käyttöliittymään.

  • COGNEX

    Pinja toimii maailman johtavan konenäkötalon Cognexin PSI-partnerina (Partner System Integrator) Suomessa ja tarjoaa entistä laajemman tarjooman asiakaskohtaisia konenäön laite- ja sovellusratkaisuja. Esittelemme messuilla kiinnostavan ViDi-tekniikkaan perustuvan tunnistussovelluksen.

  • EGE-Elektronik

    Spezial-Sensoren GmbH on kehittänyt ja valmistanut erikoisantureita automaatiosovelluksiin vuodesta 1976 lähtien. Yhtiö palvelee johtavia kansainvälisiä yrityksiä monilla eri toimialoilla. Tuotevalikoima sisältää induktiivisia-, kapasitiivisia-, virtaus-, infrapuna-, opto- ja ultraääniantureita. Anturit on kehitetty haastaviin olosuhteisiin, joissa anturin toimintavarmuus ja kestävyys on ylittänyt selvästi asiakkaiden vaatimukset. Osastollamme on esillä osa prosessiteollisuuteen soveltuvista EGE-antureista. Tule tutustumaan anturivalikoimaamme!

  • Hydrauliikkakomponenttien automatisoitu testaus- ja laadunvarmistusjärjestelmä

    Osastollamme pääset tutustumaan automaattisen testauksen ja laadunvarmistuksen järjestelmiimme sekä keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa miten tuotteiden laadunhallintaa voidaan yrityksessänne kehittää.

  • Digitaaliset palvelut

    Ketterä ohjelmistokehitys, teollinen internet, edistyneet BI-työkalut, pilvipohjaiset tietovarastot sekä tietojärjestelmien integraatio ovat kaikki ydinvahvuuksiamme. Toteutamme sujuvasti ratkaisuja ja palveluja kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille.

  • ICT-palvelut

    ICT-palveluita tietotyön työvälineistä tuotannon kannalta kriittisiin IT-ympäristöihin. Asiakkaamme käytössä on laajat tuki-, ylläpito ja päivystyspalvelut. Tuotamme katkotonta palvelua ja arvoa läpi koko palvelun elinkaaren parhaalla asiakaskokemuksella.

Messuilla samanaikaisesti:

Tiistaina 5.11. olemme mukana Huomisen kunnossapito -seminaarissa Messukeskuksessa. Ville Vilhun puheenvuoron aiheena on Laadukas kunnossapitodata käyttövarmuuden kehittämisen ytimessä.

Tiistaina 5.11. messuilla on myös Tulevaisuuden työnantaja-teemapäivä, jossa Pinja on mukana. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme täällä tai kysy lisää osastoltamme!

Mitä?

Teknologia 19 – Pohjoismaiden johtava teknologia tapahtuma

Rekisteröidy kävijäksi

Missä?

Messukeskus Helsinki

Osasto 6d38

Milloin?

5.–7.11.2019