Liperissä avattiin 30.1. Suomen ensimmäinen punnitukseen perustuva täysin automatisoitu jäteasema. Once® by Pinja -järjestelmä hoitaa Puhas Oy:n itsepalveluperiaatteella toimivan jäteaseman materiaalivirtojen raportoinnin ja seurannan.

Asema on miehitetty kahtena päivänä viikossa, jolloin henkilökunta kirjaa saapuvat kuormat. Kun henkilökunta ei ole paikalla, jäteasemalle pääsee tuomaan jätteitä itsepalveluautomaatin kautta. Once ohjaa maksupäätteeltä saatavien tietojen ja QR-koodin avulla jäteaseman porttia, puomeja, liikennevaloja sekä kuormien kirjausta ja veloitusta.

Once tehostaa tilaus- ja toimitusketjun hallintaa

Once® by Pinja parantaa toimitusketjujen tehokkuutta, vähentää manuaalista työtä sekä helpottaa tavarantoimittajien ja laitosoperaattoreiden välistä tiedonvälitystä.

– Materiaalivirtojen hallinnan ratkaisumme on nyt viritetty ja koeponnistettu kiertotalouteen soveltuvaksi. Ratkaisu on käytössä eri toimialoilla jo yli 300:ssa kohteessa kotimaassa ja useissa Euroopan maissa. Suomessa Once käsittelee yli 60 % kaikesta kiinteästä polttoaineesta – kuukaudessa Oncella hallitaan yli 70 000 kuormaa, kertoo Director, Once Heikki Hämäläinen Pinjalta.

Once® by Pinja on käytössä eri toimialoilla jo yli 300:ssa kohteessa kotimaassa ja useissa Euroopan maissa.Itsepalvelujäteaseman avajaisia vietettiin 30.1.

Lue lisää

Once by Pinja®
Gasum-menestystarina
Pori Energia -menestystarina
Pinja ja Antares yhteistyöhön kehittämään Yhdysvaltojen energia-alan toimitusketjuja