Kärävä Oy valmistaa yksilöllisiä ja laadukkaita puutuotteita, joita ovat mm. Karava Saunat sekä erilaiset sisäverhoilu- ja terassituotteet. Tuotteet valmistetaan pääsääntöisesti lehtipuista sekä lämpökäsitellystä männystä. Timber by Pinja -toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa Kärävä Oy:lle työkalut mm. sahatavaran hankintaan, tuotannon ohjaukseen, toimituksiin ja rahaliikenteen hallintaan. Järjestelmän avulla parannetaan merkittävästi tiedonkulkua ja suoraviivaistetaan päivittäistä toimintaa. Monipuoliset raportointivaihtoehdot mahdollistavat entistä paremmin toiminnan seuraamisen ja suunnittelun.

”Toiminnan kehittäminen entistä paremman asiakaspalvelun takaamiseksi on kaltaisemme erikoistuneen puunjalostajan elinehto. Halusimme löytää luotettavan kumppanin, joka on valmis auttamaan toiminnanohjauksemme kehittämisessä. Uskomme, että yhteistyössä Pinjan kanssa saamme käyttöömme järjestelmän, joka mahdollistaa resurssien paremman ohjaamisen asiakaspalveluun”, kommentoi Jaakko Soini, Kärävä Oy:n toimitusjohtaja.

”Historiasta johtuen Timber by Pinja mielletään usein ison sahan toiminnanohjausjärjestelmäksi. Kärävän ja muiden puun jalostuksen parissa toimivien asiakkaidemme kanssa tehtävä yhteistyö todistaa tämän ajatuksen vääräksi. Useimmista muista puunjalostukseen keskittyneistä asiakkaistamme poiketen Kärävän toiminnassa on mukana iso ripaus käsityöläisyyttä. Järjestelmä mahdollistaa Kärävälle keskittymisen entistä paremmin asiakastoiveiden täyttämiseen, kun rutiininomaiset työt ja toiminnan suunnittelu muuttuvat vaivattomammaksi. Timber by Pinjan ominaisuudet tukevat erinomaisesti puun jatkojalostuksen eri työvaiheita” kertoo Antti Miettunen, Pinjan metsäjärjestelmien liiketoimintajohtaja.

Lisätietoja:

Kärävä Oy, Jaakko Soini, 0400 314 062, www.karava.fi
Pinja, Antti Miettunen, 040 546 7283, pinja.com

Kärävä Oy on vuonna 1988 perustettu suomalainen perheyritys. ”Olemme laadun ja yksilöllisyyden puolestapuhuja. Haluamme tarjota ihmisille juuri heidän näköisiään ja oloisiaan ratkaisuja, oli kyse sitten saunasta, terassista tai vaikka seinäpaneloinnista. Lähtökohtamme on, että jos asiakas pystyy kuvittelemaan unelmiensa ratkaisun, me pystymme mahdollistamaan sen. Vain mielikuvitus on rajana!”