”Kaipasin käytännönläheistä toimintaa. Tässä tehtävässä pääsen takaisin automaatio-osaamisen päivittäiseen ytimeen – eli sinne mistä olen joskus lähtenytkin.”

Pinjan tuorein johtoryhmän vahvistus Heikki Jääskeläinen on kansainvälisten projektien konkari ja automaatioalan huippuosaaja.

Heikki Jääskeläinen on aloittanut alkukesästä Pinjalla teollisuuden uudistamiseen ja investointiprojekteihin keskittyvän liiketoiminta-alueen johtajana. Jääskeläinen siirtyy Pinjalle AFRY:ltä, jossa hänellä on takanaan yli 20-vuotinen ura. Hän on vastannut mm. sähkö- ja automaatiotoiminnoista Pohjois-Euroopan alueella.

– Heikki on meille tärkeä vahvistus kasvattamaan automaatio-osaamisemme liittyviä asiakassuhteita, toimituskykyä ja kehittämään osaamisen painopistettä. Lisäksi hän kehittää meidän toimintaamme asiakkaita palvelevissa kansainvälisissä verkostoissa. Heikki oli meille luonteva valinta, koska hän edustaa hyvin Pinjan henkeä. Hän on helposti lähestyttävä, omistautunut ja kokenut, kertoo toimitusjohtaja Veli-Matti Nurminen Pinjalta.

Automaatio-alan huippuosaajiin lukeutuva Heikki Jääskeläinen kertoo ilahtuneensa, kun hänelle avautui mahdollisuus siirtyä Pinjalle.

– Lämmittää aina mieltä kun kysytään, ja lisäksi tunsin, että minulla olisi jotain annettavaa tänne. Kaipasin käytännönläheistä toimintaa. Tässä tehtävässä pääsen takaisin automaatio-osaamisen päivittäiseen ytimeen – eli sinne mistä olen joskus lähtenytkin, Jääskeläinen arvioi.

Jääskeläinen on ollut mukana merkittävissä teollisuuden projekteissa ympäri maailmaa. Pitkiä ulkomaankomennuksia on ollut useita muun muassa Ranskassa, Portugalissa ja Saksassa. Hän tuo Pinjalle lisää näkemystä erilaisista työkulttuureista ja vauhdittaa yhtiön kansainvälistymistä.

– Palvelutarjoamassamme on automaatio-osaamiseemme linkittyviä ja kansainvälisesti mielenkiintoisia ohjelmistotuotteita, kuten vaikkapa tuotannon häiriötilanteiden vähentämiseen tarkoitettu kunnossapidon ohjelmisto Novi by Pinja. Osaamisemme mahdollistaa isojen projektien toteuttamisen, koska meiltä löytyy notkeita ratkaisuja asiakkaiden monenlaisiin tarpeisiin. Lisäksi Pinja on organisoitunut sopivan kokoisiin osaajatiimeihin, joten toiminta on tehokasta, Jääskeläinen päättää.