Pinjalla on kultataso pilvipalveluissa ja ohjelmistokehityksessä.

Pinja saavutti jo viidennen kerran Microsoftin kumppaniohjelman kultatason osoituksena kehittäjäkumppanuudesta ja laadukkaasta työstä Microsoft-ratkaisujen toimittajana. Pinjalla on kultataso ohjelmistokehityksessä ja pilvipalveluissa.

– Pinjalle kultakumppanuus on tärkeä asia. Microsoftin myöntämä sertifikaatti toimii vakuutena meidän osaamisesta. Seuraamme teknologioiden ja palveluiden kehitystä sekä kasvatamme asiantuntijoiden osaamista jatkuvasti. Tällä varmistamme, että asiakkaamme saavat parhaat ratkaisut käyttöönsä, sanoo ICT liiketoimintajohtaja Tuomas Lassila.

Kultakumppanuus on laadun tae

Vuosittain myönnettävä kultakumppanuus vaatii vahvaa kokemusta ja näyttöä Microsoftin tuotteilla ja teknologioilla toteutetuista asiakasprojekteista. Kultakumppanuuden saavuttaakseen yrityksen on esitettävä viisi todennettua asiakasreferenssiä sekä toimitettava vähintään kymmenen asiakkaan arviot kumppaniohjelman asiakastyytyväisyyskyselystä.

Lisäksi yrityksessä on työskenneltävä Microsoftin sertifioimia osaajia. Ohjelmistokehityksen kultataso edellyttää neljää ja pilvipalveluiden kultataso kahta sertifioitua osaajaa. Henkilökohtaisesti myönnettävät sertifikaatit on uusittava vuosittain vaativissa testeissä, jotka mittaavat Microsoft-teknologiaosaamisen laajuutta ja syvyyttä.

– Microsoftin sertifikaatit ovat arvostettuja tekijöiden keskuudessa. Tentit ovat haastavia ja kovatkaan tekijät eivät aina pääse niistä ensi yrittämällä läpi. Sertifikaatti kertoo omistajansa osaamisesta ja ammattitaidosta, kertoo digitaalisen liiketoiminnan henkilöstöjohtaja Jaakko Kaski.

Oppaana Microsoft pilvipalveluiden-viidakossa

Microsoftin-pilvipalvelut käsittävät mm. laajat Azure ja Office 365 -palvelut, joista rakennetaan asiakkaiden tarpeisiin sopivat ratkaisut. Pinjan asiantuntijat auttavat vaatimusten määrittelyssä, lisenssiratkaisujen valinnassa sekä tehokkaassa käyttöönotossa. Palveluun kuuluu olennaisesti tukipalvelu ja asiakkaan pitäminen ajan tasalla Microsoftin uudistuksista. Microsoft-pilvipalveluiden käytössä on tärkeää ymmärtää sopimusten ja lisensoinnin yksityiskohdat.

Ohjelmistokehitysosaamisen vertailu helpompaa

Ohjelmistokehityksen kultakumppanuus auttaa asiakkaita palveluntarjoajien vertailussa. Kultakumppanuus kertoo, että Pinjan Microsoft-ohjelmistokehittäjät yltävät asiantuntemuksellaan korkealle kansainväliselle tasolle.

– Ohjelmistokehityksen työkalut ja teknologiat kehittyvät jatkuvasti. Kumppanuusohjelmat ovat konkreettinen näyttö palveluntarjoajan sitoutumisesta vahvaan osaamisen ylläpitoon. Ajantasainen, syvällinen osaaminen näkyy asiakkaille mm. laadukkaana, nykyaikaisena arkkitehtuurina, nopeina toimituksina ja kestävinä ohjelmistoratkaisuina, kertoo tuotantojohtaja Tommi Särkkä.

Pinja tarjoaa seuraavia Microsoft-tuotteita ja palveluita

  • Office 365
  • Azure
  • PowerBI
  • .NET ohjelmistot
  • Windows Server ympäristöt
  • MS SQL ympäristöt
  • Windows työasemat

Lue lisää

IT-palvelut
Ketterä ohjelmistokehitys