Auser Oy Vision by Pinja -konenäkötuotteiden jälleenmyyjäksi

1.2.2021 Uutiset

Kotkalainen Auser Oy on aloittanut joulukuussa 2020 Vision by Pinja -konenäkötuotteiden jälleenmyyjänä sellu- ja paperiteollisuudessa. Jälleenmyyntialue kattaa kaikki Suomen sellu- ja paperitehtaat. Vision by Pinja -tuotevalikoimaan kuuluvat mm. ratakatkoilmaisimet, reunanseurantajärjestelmät, koodin- ja merkintunnistusjärjestelmät sekä halkaisijanmittausjärjestelmät.

Auser Oy on palvellut teollisuutta asiantuntevana sähkö-, automaatio- ja pneumatiikkalaitteiden toimittajana yli 25 vuoden ajan. Auserin tuotevalikoima koostuu tunnettujen valmistajien laatutuotteista. Auserin asiantunteva henkilöstö auttaa uusimpien ja kustannustehokkaimpien teknisten ratkaisujen löytämisessä automaatioprosessien laitevalintoihin.


 

Pinja on kumppanisi digitalisaatioon ja teollisuuden uudistamiseen. Olemme kumppani toimintaa tehostavien ratkaisuiden ja uusien digitaalisten liiketoimintamallien hyödyntämiseen koko niiden elinkaarella konsultoinnista ylläpitoon. Asiakkaamme ovat teollisuuden sekä digitaalisen yhteiskunnan toimijoita, jotka haluavat hyödyntää teknologiaa ja uusia liiketoimintamalleja kilpailijoitaan nopeammin ja tehokkaammin. Olemme vastuullinen toimija. Tehostamalla asiakkaidemme toimintaa autamme heitä kestävämpään liiketoimintaan maailmassa, joka tarvitsee vastuullisia ratkaisuja nyt enemmän kuin koskaan. Pinja työllistää noin 550 henkilöä, jotka palvelevat johtavia suomalaisia teollisuus- ja yritysasiakkaita sekä kansainvälisiä organisaatioita yli 30 maassa. Kasvamme voimakkaasti ja liikevaihtomme vuonna 2020 oli noin 50 miljoonaa euroa.