Mittausjärjestelmät

Vahvimpia osaamisalueitamme ovat värähtely- ja kunnonvalvontajärjestelmät, prosessidatan mittaus ja analysointi sekä tuotannon testaus- ja laadunvalvontajärjestelmät. Sovellukset toteutamme asiakkaan vaatimusten mukaisesti, teemme tarvittaessa esiselvitykset, tekniset määrittelyt ja lopuksi tarjoamme projektin avaimet käteen toimituksena.

Informaatiojärjestelmät

Informaatiojärjestelmät kuuluvat luonnollisena osana mittausjärjestelmiin, joista data tallennetaan erilaisia menetelmiä käyttäen tietokantaan, josta sitten tarjotaan moninaisia raportteja asiakkaan eri tarpeisiin. Nopean datan tallennus tietokantaan vaatii tietokannan arkkitehdiltä kokemusta sekä näkemystä – jota Pinjan henkilöillä on.

Vision by Pinja – Konenäkö

Pinja on keskittynyt vaativien konenäköjärjestelmien toteuttamiseen. Olemme toimineet konenäköjärjestelmien parissa vuodesta 1985 ja toimittaneet lukuisia laboratorio-, tuotannon laadunvarmistus- sekä muita vaativia konenäköjärjestelmiä. Vahvimpana osaamisalueemme on kuva-analysointi ja matemaattinen mallintaminen. Toteutuksemme perustuvat eri kuvantamistekniikoilla, algoritmeilla ja valaistuksilla tuotetuista kuvista suoritettaviin mittauksiin ja määrityksiin. Usein projektimme ovat sellaisia joihin ei löydy suoraan kaupallista ratkaisua mittatarkkuuden, mittausnopeuden tai muun teknisen vaatimuksen vuoksi.

Olemme teollisuuden luottokumppani, joka tekee yhteistyötä pitkäjänteisesti ja viimeisimpiä teknologioita hyödyntäen. Parannamme teollisuuden kilpailukykyä olemalla optisen mittauksen ja älykkään automaation edelläkävijä. Meidät tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja luotettavasta palvelusta, josta välittyvät henkilöstömme sitoutuneisuus ja innostava asenne.

Pinja on Silver Alliance Program Member

Pinja on National Instrumentsin sertifioitu Silver Alliance Program Member ja System integrattori.

LabVIEW™-sovelluskehitystiimistämme suurin osa on suorittanut National Instrumentsin sovelluskehityssertifioinnin.

  • NI Certified LabVIEW™ Architect (CLA)
  • NI Certified LabVIEW™ Developer (CLD)
  • NI Certified LabVIEW™ Associate Developer (CLAD)

Olemme toteuttaneet lukuisia toimituksia eri teollisuuden aloille ja niinpä olemme saavuttaneet asiakaskunnassamme arvostetun aseman monimutkaisten järjestelmien arkkitehtina ja sovellusten tekijänä. Vaativimmat mittaus- ja analyysiprojektit ovat meidän erikoisalaamme.

Pinja on Beckhoff Partner

Pinjalla on Beckhoff Partnerina useita kokeneita järjestelmäasiantuntijoita. Hyödynnämme asiakasprojekteissamme Beckhoffin TwinCAT3-sovelluskehitysympäristöä, joka mahdollistaa kompleksisenkin mittaustiedon ohjelmallisen käsittelyn. Beckhoff-järjestelmän avulla pystymme tekemään laaja-alaisia liityntärajapintoja mittalaitteisiin ja järjestelmiin, hyödyntäen yhtä markkinoiden nopeinta EtherCAT-kenttäväylää.

Asiakkaitamme

logo_andritz logo_nammo_lapua Neste_logo_pms logo_orfer logo_upm

Kysy lisää

Markku Lauttamus
Sales Manager,
Vision by Pinja
+358 40 587 7820
markku.lauttamus@pinja.com

Ota yhteyttä