”Pinjan ohjelmistotestausjärjestelmä on tuonut meille selkeää rahallista ja ajallista hyötyä”

”Vivagon hyvinvointikellot ovat uuden ajan teknologiaa hyödyntäviä tuotteita, jotka on suunnattu erityisesti vanhuksille ja muille erityisryhmille. Kelloissa on muun muassa monipuolisia hälytystoimintoja, jotka ilmoittavat, jos käyttäjän toiminnassa on poikkeamaa. Ohjelmistotestauksen merkitys on ollut Vivagon tuotteiden kehityksessä aina tärkeässä roolissa.

Pinjan toimittaman, LabVIEW™-pohjaisen ohjelmistotestausjärjestelmän ansiosta testausprosessimme on nopeutunut, tehostunut ja tullut entistä tarkemmaksi. Järjestelmä on tuonut meille selkeää rahallista ja ajallista hyötyä. Takaisinkutsuja on testauksen ansiosta vältetty varmasti. Ohjelmistovikojen tarkka paikallistaminen on sujunut mutkattomasti ja niiden korjaus ja korjaustoimien varmentaminen on onnistunut nopeasti.

Testiympäristö mahdollistaa lähes automaattisen testauksen. Voimme ajaa pitkiä testejä esimerkiksi yöaikaan. Yhdenmukaisten raporttien tuottaminen testeistä lisää jäljitettävyyttä. Pinjan tekemän selkeän arkkitehtuurisuunnittelun ansiosta ohjelmistotestausjärjestelmän käyttö on helppoa ja alkuun pääsee helposti lyhyellä perehdytyksellä.

Pinjan LabVIEW™-tuntemus on rautaisella pohjalla. Yhteistyö Pinjan kanssa on ollut koko yhteistyömme ajan helppoa ja avointa. Ongelmiin on pyritty löytämään aina toimiva ratkaisu kaikille järkevällä tavalla. Aikataulujakin on pystytty kiirehtimään tarvittaessa lisäämällä resursseja väliaikaisesti.”

Pinjan toimittaman, LabVIEW™ -pohjaisen ohjelmistotestausjärjestelmän ansiosta testausprosessimme on nopeutunut, tehostunut ja tullut entistä tarkemmaksi.

Matti Ristimäki, Test Designer, Vivago Oy

Tero Vihavainen, Project Manager, Space Systems Finland Oy

logo_vivago

Lue lisää

Evondos-menestystarina
Ketterä ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Kalle Ahola
kalle.ahola@pinja.com
+358 400 547 697