”Kaksi sanaa: molemminpuolinen luottamus”

ValueFrame Oy:n juuret nivoutuvat tiiviisti Pinjaan, jossa ValueFrame -järjestelmän esiaste kehitettiin yrityksen omaan käyttöön. 2000-luvun taitteessa Pinjalla pohdiskeltiin, voisiko ohjelmaa myydä myös muille yrityksille. Ohjelmistokehityksen osaamista oli, mutta kaupallistamiseen kaivattiin apuja. Akselinin Mikko soitti minulle ja ehdotti että tulisin katsomaan mitä Pinja on tehnyt.

Homma alkoi kiinnostamaan kovasti ja pian todettiinkin yhdessä, että asiantuntijayritysten tarpeisiin suunnitellulle toiminnanohjaukselle olisi kysyntää. Tämän jälkeen lähdettiin hakemaan rahoitusta uudelle, perustettavalle ValueFrame Oy:lle. ValueFrame Oy:ssä työskentelee 12 henkilöä. Meidän fokus on tuotehallinnassa, myynnissä ja markkinoinnissa ja ylipäätään asiakasrajapinnassa toimimisessa.

Pinjalle olemme puolestaan ulkoistaneet täysin ValueFramen ohjelmoinnin, testauksen, palvelinten ylläpidon ja käyttäjätuen. Kun asiakkaamme tarvitsee tuoteneuvontaa, palvelupyyntöön vastaa Pinjan asiantuntija. Vaikka meillä ValueFramella määritelläänkin mitä ohjelmistoon kehitetään, on Pinjan ohjelmointitiimillä kuitenkin suuri vastuu itse toteutuksesta, koska heillä on melko vapaat kädet toteuttaa tarvittavat uudet ominaisuudet määrittelyjen puitteissa. Tämä järjestely ja tiivis yhteistyö on ollut meille hyvinkin toimiva ja kustannustehokas.

Vaikka tukitiimimme istuu Jyväskylässä, asiat toimivat hienosti ja yhteyttä pidetään päivittäin – aivan kuin oman väen kanssa tekisi hommia. Pinjan syvä asiantuntemus ValueFramesta on meille korvaamaton. Myös kokonaispalvelu on erittäin tärkeä. Saamme kaikki tuotannon kannalta olennaiset asiat yhdestä paikasta. Ulkoistaminen tuo toimintaan joustoa eri tilanteissa.

Pinjan toimintaa kuvaa luotettavuus, asiantuntemus ja se, että sovitusta pidetään kiinni. Pinja myös kehittää toimintaansa jatkuvasti niin, että riskit ja pullonkaulat vältetään. Yhteistyömme on hyvin tiivistä ja sen ansiosta vastuut, toimintamallit ja molemminpuoliset odotukset ovat hioutuneet vuosien saatossa saumattomiksi.

Uskon, että jatkamme yhteistä tekemistä tulevaisuudessakin samaan, hyvään malliin. Pitkäjänteinen yhteistyö helpottaa tekemistä ja synnyttää molemminpuolisen luottamuksen. Siihen se oikeastaan kiteytyykin, kahteen painavaan sanaan. Molemminpuolinen luottamus on kaikkein tärkein asia.”

Saamme kaikki tuotannon kannalta olennaiset asiat yhdestä paikasta. Pinjan toimintaa kuvaa luotettavuus, asiantuntemus ja se, että sovitusta pidetään kiinni.

Harri Kanerva, Toimitusjohtaja,
ValueFrame Oy

logo_valueframe

Lue lisää

Meidän katsastus -menestystarina
Ketterä ohjelmistokehitys
ICT-palvelut

Lisätietoja

Jarkko Kosonen
jarkko.kosonen@pinja.com
+358 40 5096 560