Urjalan Makeistukku - Netin makein ostosparatiisi

Vuonna 1991 perustettu Urjalan Makeistukku Oy on monelle sokerihiirelle tuttu paikka. Perustamishetken ajatus – tarjota kaikille makeiset tukkuhintaan, ohjaa edelleen yrityksen toimintaa. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset houkuttelevat Urjalan makeistukun verkkokauppaan ja kivijalkamyymälään yhä enemmän kävijöitä, sekä kuluttajia että tietysti tukkuasiakkaita. Nykyään makeisten lisäksi verkkokaupan hyllyiltä löytyy myös mausteita, luontaistuotteita, urheiluravinteita ja superfoodeja.

Kohisten kasvua tekevä yritys kaipasi tehokkuutta tilausten käsittelyynsä ja toimintansa organisointiin. Lisäksi vanha verkkokauppajärjestelmä ei enää taipunut kehittämistarpeisiin.

Yhteistyössä kanssamme ratkaisuksi tilanteeseen valikoituivat Magento 2 verkkokauppajärjestelmä yhdistettynä Pinjan kaupan alan toiminnanohjausjärjestelmään. Toiminnanohjausjärjestelmän modulaarinen rakenne mahdollistaa vauhdikkaan vaiheittaisen käyttöönoton ja Urjalan Makeistukun kanssa pureuduttiin ensimmäisenä logistiikan ja lähetysten tehostamiseen. Paketit saadaan nyt liikenteeseen entistä nopeammin ja tehokkaammin, mikä onkin ollut järjestelmämme kehittämisen tärkein lähtökohta.

Yhteistyötä tehdään rennoissa merkeissä, mutta koko ajan toimintaa systemaattisesti kehittäen. Myös Pinjan suuntaan satelee kovasti kullanarvoista palautetta kauppiaiden arjesta, mikä on hienoa. Tästä on hyvä jatkaa pitkää yhteistyötä!

Tutustu verkkokauppatoteutukseemme täällä: www.urjalanmakeistukku.fi