”Asiakkaamme saavat järjestelmästä täysin uniikkia arvoa”

”Pinjan tuottama etävalvontajärjestelmä tuo alallemme jätteenkäsittelybisnekseen aivan uudenlaisen ajattelutavan. Koneiden tuottavuus ja niiden käsittelemä jätemäärä voidaan nyt laskea suoraan rahassa. Olemme saaneet tämän avulla etulyöntiasemaa neuvottelutilanteisiin, sillä muilla vastaavaa, prosessin tulot ja menot suoraan reaaliajassa euroiksi muuttavaa järjestelmää ei ole.

Järjestelmä tuottaa reaaliaikaista tietoa muun muassa polttoaineen kulutuksesta, henkilöstökuluista sekä koneen käsittelemän materiaalin määrästä eli suoranaisesta prosessin katteesta. Se tuottaa myös ennakoivan kunnossapidon tietoa, esimerkiksi osien kulumisesta, jolloin koneiden huoltotarve ilmenee hyvissä ajoin. Tietoa kerätään maailmanlaajuisesti, jolloin tätä ”big dataa” voidaan analysoida aivan uudessa mittakaavassa.

Pinjan kehittämää etävalvontajärjestelmää voidaan hyödyntää monenlaisissa liikkuvissa tai kiinteissä koneissa. Sitä voidaan käyttää myös esimerkiksi ilmastointilaitteiden valvontaan. Vastaavanlaista järjestelmää tässä laajuudessa ei ole muilla tarjolla. Pari vuotta sitten käyttöön otettu järjestelmä on otettu asiakkaidemme keskuudessa erittäin tyytyväisenä vastaan.

Tapa, jolla se tuottaa asiakkaillemme arvoa on täysin uniikki alalla. Nyt asiakas voi johtaa liiketoimintaansa tarkkoihin lukuihin pohjautuen. Valitsimme Pinjan tiedonkeruujärjestelmän toimittajaksi, koska heillä oli kokonaisuuden rakentamiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon parhaat valmiudet ja osaaminen. Projekti sujui muutamista haasteista huolimatta erittäin hyvin, sillä yhteydenpito meidän ja Pinjan välillä oli koko ajan avointa ja aktiivista.”

Valitsimme Pinjan tiedonkeruujärjestelmän toimittajaksi, koska heillä oli kokonaisuuden rakentamiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon parhaat valmiudet ja osaaminen.

Petri Kuikka, Innovation and Customer Value,
Tana Oy

logo_tana

Lue lisää

Valtra-menestystarina
Liikkuvat työkoneet ja liikenne

Lisätietoja

Sari Suominen
+358 40 842 2809
sari.suominen@pinja.com