”IT-asiat eivät näy arjessa – ja se on hyvä!”

Lakitoimisto Smartius haluaa tehdä asiat toisella tavalla, fiksusti ja tämän päivän digitaalisia mahdollisuuksia hyödyntäen. Yrityksellä on toimitiloja useilla paikkakunnilla, mutta toiminnan ytimessä on IT:n mahdollistama vapaus tehdä työtä ajasta ja paikasta riippumatta ja ilman raskasta hallintorakennetta.

Työskentelyssä hyödynnetään tieto- ja viestintäteknologiaa monipuolisesti: kokoukset hoituvat pääasiassa puhelimen ja skypen avulla ja yrityksen kaikki tiedostot ovat tallessa TeamDrive -pilvipalvelussa. Smartiuksen kokeneista liikejuristeista koostuva tiimi haluaa tehdä työtään joustavasti sekä paikka- ja aikariippumattomasti. Yksi perustajaosakkaista, Kirsi Swanljung-Von Wehrt kertoo, miksi he valitsivat kumppaneikseen Pinjan ja ValueFramen yhteispalvelun.

– Koska toimimme liikejuridiikan palveluntarjoajana, tietoturva ja luotettavuus on meille ehdottoman tärkeää. Halusimme turvallisen ja kotimaisen palveluntarjoajan vastaamaan IT-ratkaisuistamme. Pinjan pilvipalveluratkaisut ja ValueFramen toiminnanohjausjärjestelmä olivat meille sopiva yhdistelmä. Niiden avulla virtuaalinen ja mobiili liiketoiminta on meille mahdollista. Kotimainen luotettava kumppani, pilvipalveluun pohjautuvat ratkaisut ja asiantunteva palvelu vakuutti meidät alusta alkaen.

Meillä ei ole hallintoa tai avustavaa henkilökuntaa, joten halusimme palvelun, jossa meidän ei tarvitse itse ajatella tätä asiaa ollenkaan. Näin on käynytkin. Kaikki sujuu ja voimme keskittyä juridiikkaan. Mielenrauha on yksi tärkeimmistä hyödyistä. Tiedämme, että yrityksemme tiedot ovat turvassa ja tarpeen vaatiessa saamme palvelun sujuvasti sinne, missä milloinkin olemme. Vaikka toiminnot olisi digitalisoitu viimeisen päälle, ongelmatilanteessa tarvitaan ihminen, asiantuntija sitä ratkomaan. Kun on palveleva kumppani, ei omaa aikaa kulu selvittelyyn.

Kotimainen luotettava kumppani, pilvipalveluun pohjautuvat ratkaisut ja asiantunteva palvelu vakuutti meidät alusta alkaen. Kaikki sujuu ja voimme keskittyä juridiikkaan.

Kirsi Swanljung-Von Wehrt, Perustaja,
Smartius Oy

logo_smartius

Lue lisää

Envitecpolis-menestystarina
ICT-palvelut
TeamDrive

Lisätietoja

Tuomas Lassila
tuomas.lassila@pinja.com
+358 50 569 8616