”Olemme tyytyväisiä etenkin Pinjan kykyyn hallita kokonaistoimituksia”

”Solmimme järjestelmäpartnerisopimuksen vuonna 2004, jonka jälkeen yhteistyö on vain entisestään syventynyt. Tammikuussa 2015 kutsuimme Pinjan mukaan Siemensin maailmanlaajuiseen Solution Partner eli ratkaisupartnerit-ohjelmaan. Heidän näyttönsä vaativissa kokonaisprojekteissa täyttivät kaikki vaatimuksemme liittyen yhteiseen strategiaan, tavoitteisiin, tekniseen osaamiseen ja resursseihin. Ratkaisupartnerit ovat partneriemme kovimpia osaajia, joiden sertifiointi varmistaa laadukkaan työn loppuasiakkaillemme.

Sain ensivaikutelman Pinjan osaamisesta jo vuonna 1993, yhtiön syntyaikoihin, kun tutustuin Timo Akseliniin ollessani vielä edellisen työnantajani Valmetin Paper Machineryn hommissa. Timo oli mukana käyttöönottamassa paperirullien pakkauskoneen sekä rampiston automaatiota, ja työskentelimme vierivieressä lähes ympäri vuorokauden seitsemän viikon ajan. Sen projektin aikana opin tuntemaan hänet todella hyvin sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti. Mielestäni Timo on kovan luokan guru työssään.

Pitkäaikainen partnerisopimuksemme on tarkoittanut laadukasta projektiyhteistyötä, jossa yhdistyvät Siemensin tekniikka ja innovaatiot, sekä Pinjan laaja prosessituntemus monilta soveltamisaloilta. Olemme tyytyväisiä etenkin heidän kykyyn hallita kokonaistoimituksia. Osaavien partnereiden roolin kasvattaminen entisestään nojaa Siemensin maailmanlaajuiseen kasvustrategiaan. Siemens Industryllä on 20 virallista partneria toteuttamassa projekteja kattaen kaikki teollisuuden toimialat.

Pinjan osaamisen tukijalkoja ovat paperi- ja puunjalostusteollisuuden automaatioprojektit. Heillä on myös useita mallikkaita referenssejä voimalaitosten turbiinisäädöistä, jotka on toteutettu Siemensin automaatiotekniikalla. Pinjalla ei ole koskaan pelätty ottaa vastaan uusia soveltamisaloja, josta yksi vaativa projektiesimerkki on Urho-jäänmurtajan 70-luvulta peräisin olevan generaattorisäädön modernisointi nykyaikaisella digitaalitekniikalla. Pinjalla uskotaan omaan tekemiseen.

Arvostamme Pinjan sitoutumista meihin. He ovat ottaneet Siemens-ratkaisuja laajasti omiin projekteihinsa, ja yhteistyö on näkynyt laadukkaina kokonaistoimituksina sekä tyytyväisinä asiakkaina.”

Pitkäaikainen partnerisopimuksemme on tarkoittanut laadukasta projektiyhteistyötä, jossa yhdistyvät Siemensin tekniikka ja innovaatiot, sekä Pinjan laaja prosessituntemus monilta soveltamisaloilta.

Jaakko Rantala, Head of Partner and Distribution Sales,
Siemens Osakeyhtiö

logo_siemens

Lue lisää

Haapajärven Lämpö -menestystarina
Puunjalostusteollisuus
Energiateollisuus
Automaatio
Pinja ja Siemens vahvistivat kumppanuuttaan

Lisätietoja

Ossi Laitinen
ossi.laitinen@pinja.com
+358 40 587 8740