”Massiivinen tuotevalikoima kiteytyi helppokäyttöiseksi e-Catalogiksi”

”Rexel Finland Oy on sähköalan tukkukauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman ympäristöä säästäviä ja innovatiivisia palveluita sekä korkealaatuisia tuotteita sähköalan ammattilaisille. Meillä oli tarve saada tuotteemme paremmin näkyviin internetsivuilla myös niille asiakkaille, jotka eivät ole verkkokauppaamme kirjautuneita käyttäjiä. Yrityksemme tuotevalikoima on massiivinen.

Pinja tuotti tarvitsemamme nettipohjaisen e-Catalogin, jonka avulla asiakkaamme voivat hakea tuotetietoja helposti ja joustavasti. Järjestelmää voivat käyttää asiakkaamme, sähköurakoitsijat, sähkösuunnittelijat ja kuka tahansa netin käyttäjä, koska sen käyttö ei vaadi kirjautumista. Myös omille myyjillemme se on hyvä työkalu tuotetietojen ja kuvien hakemiseen – vaikka suoraan asiakkaan luona.

Tuotetiedot- ja kuvat ovat e-Catalogissa helposti nähtävissä ja tuotteista voi tarvittaessa tulostaa tai tallentaa tuotekortin. Tuotteita voi kerätä myös tuotekoriin. Sen avulla ne on helppo ja nopea tilata verkkokaupastamme tai noutaa myymälästämme. Järjestelmän kerää tiedot omista toiminnanohjausjärjestelmistämme, jolloin tuplatyötä ei tarvitse tehdä.

Järjestelmästä haluttiin helppokäyttöinen ja sitä se myös on. Ongelmia käytettävyyden sen paremmin kuin tekniikan suhteenkaan ei ole ilmennyt. Käyttäjät ovat kokeneet käytön helpoksi, sillä toimintalogiikka ja visuaalinen ilme on ennestään tuttu. Integrointi olemassa oleviin järjestelmiin onnistui Pinjalta siis erittäin hyvin.

Yhteistyö Pinjan kanssa oli todella sujuvaa. Se mitä haluttiin, myös saatiin. Järjestelmä rakennettiin olemassa olevien pohjatietojen päälle nopeasti. Myös matkan varrella tulleet muutokset ja lisäykset toteutuivat joustavasti. Kehitämme järjestelmää tästä eteenpäinkin Pinjan kanssa ja uusia toimintoja on jo tulossa.”

Pinja tuotti tarvitsemamme nettipohjaisen e-Catalogin, jonka avulla asiakkaamme voivat hakea tuotetietoja helposti ja joustavasti.

Tiina Salmenoja, E-commerce Manager,
Rexel Finland Oy

logo_rexel

Lue lisää

Dekati -menestystarina
Ketterä ohjelmistokehitys
Rexel-tukkukauppa

Lisätietoja

Tommi Särkkä
tommi.sarkka@pinja.com
+358 10 347 2728