”Pinja on meille helppo ja luotettava kumppani”

”National Instrumentsin ja Pinjan yhteistyö on jatkunut jo yli 17 vuotta. Pinja käyttää meidän mittaus- ja automaatiojärjestelmiämme ja tekee niistä asiakkailleen räätälöityjä kokonaisuuksia. Pinja oli yksi ensimmäisistä suomalaisista insinööritoimistoista, jotka tulivat mukaan alliance-partneriohjelmaamme. Pinjan kanssa on ollut aina helppo ja mukava toimia.

Heiltä löytyy erittäin hyvää osaamista erityisesti raskaamman teollisuuden parissa toimimisesta. He tuntevat suomalaisen teollisuuden hyvin: terminologia, tekniset vaatimukset ja toimintatavat ovat hyvin hallussa. Pidän Pinjaa luotettavana ja uskottavana toimijana mittausteknologia-alalla juuri näistä syistä.

Asioinnin helppoutta edistää myös ihan käytännön seikka: Espoon toimistomme sijaitsevat samassa rakennuksessa, joten yhteydenpito ei voi paljoa helpommaksi mennä. Pinjan Espoon toimistolla työskentelevä Kalle Ahola on ollut meille jo vuosia erittäin läheinen yhteistyökumppani. Pinja on vuosien mittaan laajentunut Suomessa kovasti sekä perustamalla uusia toimistoja että yrityskauppojen ansiosta. Uusien yksiköiden myötä he ovat saaneet osaamisvahvistukseksi suomalaista mittaus- ja automaatioteknologia-alan kärkeä.

Kokemuksemme Pinjan asiakastoimitusten varmuudesta ja luotettavuudesta on erittäin hyvää. Luotamme Pinjan osaamiseen vahvasti ja yhteistyömme tulee varmasti jatkumaan ja syventymään. Näen erityisen paljon yhteistä bisnespotentiaalia energia-alalla, erilaisten voimalaitossovellusten parissa. Energiajärjestelmien automaation ja kunnonvalvonnan puolella on paljon asioita, joita voimme yhdessä kehittää.”

Heiltä löytyy erittäin hyvää osaamista erityisesti raskaamman teollisuuden parissa toimimisesta. Uusien yksiköiden myötä he ovat saaneet osaamisvahvistukseksi suomalaista mittaus- ja automaatioteknologia-alan kärkeä.

Aku Wilenius, Myyntipäällikkö, Suomi ja Ruotsi
National Instruments

logo_national_instruments

Lue lisää

Kalmar -menestystarina
Automaatio

Lisätietoja

Kalle Ahola
kalle.ahola@pinja.com
+358 400 547 697