Tuotannon kunnossapito hallintaan modernin järjestelmän avulla

Napapiirin Energia ja Vesi Oy (Neve) on Pohjois-Suomen, arktisen kiertotalouden monialakonserni, jonka henkilöstöön kuuluu noin 170 ammattilaista. Neve Oy on Rovaniemen kaupungin omistama yhtiö ja sen juuret ovat yli sadan vuoden takana. Yhtiö on laajentunut voimakkaasti Lapin alueelle.

Kasvavan ja kehittyvän yrityksen kunnossapito kaipasi kipeästi tehostamista aiemmin käytössä olleen kunnossapitojärjestelmän puutteellisen käytön ja sitä kautta vanhentuneen tiedon vuoksi. Kunnossapito haluttiin laittaa kerralla kuntoon. Kehitysprojekti käynnistettiin Pinjan kanssa ottamalla käyttöön uusi paremmin yrityksen tarpeisiin vastaava Novi-kunnossapitojärjestelmä Suosiolan voimalaitokselle.

Kävimme läpi useita vaihtoehtoisia järjestelmiä ja lopulta Novi valikoitui sen joustavuuden, mobiiliuden sekä muokattavuuden vuoksi.
Henrik Haavikko, Käynnissäpitoinsinööri

Lataa menestystarina: Tutustu projektin vaiheisiin, tuloksiin ja hyötyihin!

Tutustu myös näihin menestystarinoihin

Versowood

”Kaikki laitteet on viety kunnossapitojärjestelmän hierarkiakansioon, joten konekohtaiset tiedot löytyvät vaivattomasti. Muutenkin järjestelmän käyttö on loogista ja helppoa. Muutenkin järjestelmän käyttö on helppoa ja loogista.”

Kuusakoski

Kuusakosken kierrätyskoneisto on kehitetty käsittelemään valtavat määrät metallia, muovia, kumia ja sähkölaiteromua. Novi by Pinja -kunnossapitojärjestelmä auttaa Kuusakosken kunnossapitotiimiä pitämään konekannan iskussa.

Valmet NA Roll Service

”Olimme tutkineet useita muita huolto-ohjelmia emmekä olleet varmoja olisiko joukosta selvästi erottuva Novi tarpeidemme mukainen. Pinjan tiimiläiset kuitenkin kouluttivat meitä ja esittelivät uuden lähestymistavan huoltotarpeidemme hoitamiseen.”