”Saimme IT-asioihin selkeyttä ja vaivattomuutta Pinjan kokonaispalvelun avulla”

Kauneus- ja hyvinvointituotteisiin erikoistunut IdHAIR Finland Oy tarjoaa kuluttajien ja ammattilaisten käyttöön laajan valikoiman alan parhaita brändejä. Monikanavainen palvelukonsepti pitää sisällään verkkokaupan, edustajaverkoston sekä myymälät Jyväskylässä ja Helsingissä. IT-palvelukokonaisuuden ylläpidon yritys on luottanut Pinjan käsiin.

– Huomasimme, että meillä oli monia erilaisia IT-palveluja ja palveluntarjoajia. Tilanne oli sekava kokonaiskulujen osalta, eikä aina oikein tiennyt mihin olisi ongelmatilanteessa pitänyt olla yhteydessä. Halusimme tilanteeseen yhdenmukaisuutta ja selkeyttä, kehityspäällikkö Elina Lievonen IdHAIR Oy:stä kertoo.

Käytännössä Pinja hoitaa nyt lähestulkoon kaiken IdHAIR Oy:n IT-ylläpidon. Seitsemän palveluntarjoajan himmelistä on päästy kolmeen. Pinja vastaa kokonaisuudesta ja myös yhteydenpidosta operaattoriin. Pinja hoitaa esimerkiksi uusien koneiden asennukset ja mahdolliset IT-puolen ongelmatilanteet sekä vastaa Office 365 -tuesta ja sähköpostiliikenteen toimivuudesta.

– Kilpailutin palveluntarjoajia Jyväskylästä, koska mekin toimimme täällä. Pinjan valinnassa painoivat eniten palvelu ja henkilökemiat. Tuli tunne, että he tietävät mitä he tekevät ja juttukin luisti hyvin. Yksi etu on myös se, että saamme palvelua paikallisesti ympäri Suomen, sillä niin meillä kuin Pinjallakin on edustajia usealla paikkakunnalla, Lievonen sanoo.

Arjessa yhteistyö näkyy Lievosen mukaan nyt siinä, että on vain yksi paikka, jonne ollaan yhteydessä ja aina voi luottaa, että asia tulee hoidettua.

– Yhteyshenkilömme Pinjalla huolehtivat hommat loppuun asti. He ratkovat asioita aidosti meidän näkökulmasta ja todella perehtyvät siihen, mitä kysymme. Yhteistyön hyöty näkyy selkeytenä ja sen myötä päivittäisenä ajan säästönä. Suosittelisin Pinjaa ilman muuta muillekin pk-kokoluokan yrityksille.

Pinjan valinnassa painoivat eniten palvelu ja henkilökemiat. Tuli tunne, että he tietävät mitä he tekevät ja juttukin luisti hyvin. Yksi etu on myös se, että saamme palvelua paikallisesti ympäri Suomen.

Elina Lievonen, Kehityspäällikkö,
IdHAIR Finland Oy

IdHAIR_logo.eps

Lue lisää

Envitecpolis-menestystarina
ICT-palvelut
Palveluyritykset

Lisätietoja

Tuomas Lassila
tuomas.lassila@pinja.com
+358 50 569 8616