”Pinjan Tietohallintopäällikkö-palvelu helpottaa arkeamme ja takaa asiantuntija-avun kaikissa tilanteissa”

Jyväskyläläinen Doseco Oy mittaa työntekijöiden altistumista säteilylle muun muassa terveydenhuollon ja teollisuuden työpaikoissa, joissa käytetään säteilylähteitä. Säteilyannosta mitataan henkilökohtaisilla annosmittareilla eli henkilödosimetreillä, jotka toimitetaan asiakkaalle postitse. Yrityksen haasteena oli saada tietohallinnon kokonaisuus ja tietoturva-asiat kuntoon ja kaikki langat yksiin käsiin.

“Tietohallinto ja tietotekniikka menevät eteenpäin sellaista vauhtia, että koimme tarvitsevamme avuksemme ulkopuolista asiantuntijaa. Meillä on käytössä uudenlainen mittaustekniikka, jossa asiakas lukee dosimetrin itse työpaikallaan ja mittausdata liikkuu verkossa. Tarvitsimme siihen liittyen neuvoja myös tietoturva-asioissa, kun uusi tietosuoja-asetus tuli voimaan.

Tietohallinto kuntoon yhden luotettavan asiantuntijan kanssa

Meillä oli aiemmin kumppanina useampia eri palveluntarjoajia, joista yksi tarjosi palomuurin ja toinen työasemat. Pienessä yrityksessä oman tietohallintopäällikön palkkaaminen ei ollut kannattavaa, joten hakuun laitettiin kumppani, jolta saisi koko paketin ja lisäksi tietohallinnan koordinoinnin.

Meidän ja Pinjan yhteistyön keskiössä on ollut Pinjan Tietohallintopäällikkö-palvelu, joka sisältää yrityksen tietohallinnasta ja tietoturva-asioista huolehtimisen sekä sähköisiin asiakaskäyttöliittymiin siirtymisen. Asiantuntijatyön lisäksi kuntoon on laitettu laitteet, ohjelmistot ja palomuurit.

Apua arjen tietoturvapulmiin

Pinjan palvelun myötä arkemme on helpottunut ja yksi huoli on poissa. Takanamme on aina luotettava taho, jolta voimme kysyä apua. Pystymme nyt myös neuvomaan omia työntekijöitämme ja asiakkaitamme paremmin tietohallinnon asioissa, ja asiakkaitamme koskevat tietoturva-asiat ovat varmasti kunnossa.

Muutimme viime syksynä uusiin tiloihin ja sen myötä palvelimet siirrettiin fyysisistä toimitiloista pilveen. Saimme suosituksen pilvipalvelimista ja ne ovat pelittäneet oikein hyvin. Isoimmat muutokset tietohallinnossa on nyt tehty, mutta ylläpito ja pienimuotoinen kehitys yhteistyössä Pinjan kanssa jatkuvat.”

Pystymme nyt myös neuvomaan omia työntekijöitämme ja asiakkaitamme paremmin tietohallinnon asioissa, ja asiakkaitamme koskevat tietoturva-asiat ovat varmasti kunnossa.

Hannu Hyvönen, Toimitusjohtaja,
Doseco Oy

 

Doseco-logo

Lue lisää

Smartius-menestystarina
UHY-TietoAkseli -menestystarina
ICT-palvelut

Lisätietoja

Sakari Järvenpää
+358 40 766 6949
sakari.jarvenpaa@pinja.com