”Pinjan asiantuntemus tuo meille aitoa lisäarvoa”

”Yhteistyömme alkoi vuonna 2009 isolla projektilla Norjassa. Actiw Oy toimitti sinne Coca-Colalle ison automaattivaraston. Pinja vastasi automaatiosta ja sähköistyksestä avaimet käteen -projektina. Pinja teki silloin vakuuttavan entranssin alihankkijaksemme, sillä projekti oli erittäin onnistunut. Aina uuden toimijan kanssa yhteistyö ei ole yhtä sujuvaa.

Tämän jälkeen yhteisiä projekteja, suurempia ja pienempiä, onkin ollut joka vuosi ympäri maailman. Pääsääntöisesti tilaamme Pinjalta sähkösuunnittelua, logiikkaohjelmointia ja käyttöönottoa, mutta kokemusta on myös avaimet käteen -kokonaistoimituksista, jolloin heiltä on tullut myös tarvittavat keskukset ja kojeistot. Tämän lisäksi olemme hankkineet Pinjalta asiantuntijakonsultointia ja neuvoja tiettyihin asioihin, joihin oman talomme automaatio-osaaminen on tarvinnut tukea ja täydennystä.

Pinjan hyvä ja ajantasainen tietotaito on tuonut meille aitoa lisäarvoa, jonka vuoksi näen yhteistyöllemme jatkumoa myös tulevaisuudessa. Se, että Pinja kehittää jatkossakin osaamistaan, on meille asiakkaana tärkeää. Olemme olleet tyytyväisiä Pinjan ammattimaiseen toimintatapaan sekä hyvään serviisiin: asiakaspalvelu toimii ja Pinjalla työskentelee hyviä persoonia, joiden kanssa työt sujuvat mukavasti. Ei varmaankaan ole sattumaa, että hyviä tyyppejä on valikoitunut juuri Pinjalle.

Asiakaspalvelua taidetaan pitää heillä erityisen tärkeänä. Halvin kumppani Pinja ei ole, mutta palvelu, asioiden eteneminen ja asiantuntemus muodostavat kokonaisuuden, joka vastaa tarpeisiimme. Toistuvat tilaukset ovat merkki siitä, että Pinja on meille lisäarvoa tuottava alihankkija.”

Pääsääntöisesti tilaamme Pinjalta sähkösuunnittelua, logiikkaohjelmointia ja käyttöönottoa, mutta kokemusta on myös avaimet käteen -kokonaistoimituksista, jolloin heiltä on tullut myös tarvittavat keskukset ja kojeistot.

Jukka Pakkanen, Projektipäällikkö,
Actiw Oy

logo_actiw

Lue lisää

Leimet-menestystarina
Automaatio

Lisätietoja

Ossi Laitinen
ossi.laitinen@pinja.com
+358 40 587 8740