Me olemme Pinja

Pinjan tarina

Pinja on kumppanisi digitalisaatioon teollisuudessa ja digitaalisen yhteiskunnan rakentamisessa. Tehtävämme on tarjota digitalisaation näkökulma liiketoimintasi haasteiden ratkaisemiseen, visioida kanssasi uusia toimintatapoja ja viedä uudet ideat nopeasti käytäntöön. Lupaamme olla opas, jonka kanssa voit kehittää liiketoimintaa tulevaisuuden kestäväksi.

Asiakkaamme ovat teollisia toimijoita, jotka haluavat hyödyntää teknologiaa ja uusia liiketoimintamalleja kilpailijoitaan nopeammin ja tehokkaammin.

Pinjalla on töissä noin 400 IT-alan ammattilaista, jotka palvelevat johtavia suomalaisia teollisuus- ja yritysasiakkaita sekä kansainvälisiä organisaatioita yli 30 maassa.

Vastuullinen kumppani koko elinkaaren ajalle

Digitaalisten ratkaisuidemme avulla parannat toimitusketjusi hallintaa, tuotannon päivittäisjohtamista, kunnossapitoa ja käyttövarmuutta sekä työturvallisuutta ja tiedolla johtamista. Ohjelmistokehityspalvelumme avulla voit luoda uusia digitaalisia toimintatapoja ja liiketoimintaa. 

Tuki-, pilvi- ja IT-palveluiden avulla sujuvoitamme arkeasi ja varmistamme liiketoimintasi jatkuvuuden.

Olemme vastuullisesti toimiva ja luotettu kumppani koko liiketoiminnan elinkaaren ajan. Tehostamalla asiakkaidemme toimintaa autamme heitäkin kestävämpään liiketoimintaan maailmassa, joka tarvitsee vastuullisia ratkaisuja nyt enemmän kuin koskaan.

Tutustu lisää palveluihimme Pinja-esitteestä

Perustettu
1990

Työntekijöitä
400+

Liikevaihto
50 M€ (2020)

Asiakastoimituksia
30+ maassa

Tekemisemme ytimessä on halu auttaa teollisuusyrityksiä uudistamaan ja digitalisoimaan toimintaansa sekä viemään muutos asiakkaidemme arkeen saakka.

Veli-Matti Nurminen
Toimitusjohtaja, Pinja

Pinjalaiset ovat vahvoja toimiala- ja teknologiaosaajia

Toimintamme perustuu joustavuuteen, sillä uskomme, että täysin samanlaisia asiakkaita ja tarpeita ei ole olemassa. Reagoimme nopeasti tarpeisiisi ja kokoamme tilanteeseen sopivan tiimin ja palvelukokonaisuuden.

Joukkueemme tunnetaan alan parhaista ohjelmistokehittäjistä, tiedolla johtamisen ja analytiikan asiantuntijoista, IT- ja pilvipalveluasiantuntijoista sekä asiakaspalvelun ammattilaisista. Meillä jokainen pääsee toteuttamaan haastavia projekteja muiden tiimiiläisten kanssa ja arvostamme osaamisen monimuotoisuutta. Pinja on työnantajana, joka joustaa elämäntilanteiden mukana.

Olisitko sinäkin yksi meistä? Hae mukaan!

Keitä pinjalaisiin kuuluu?

Ohjelmistokehittäjät

Palvelumuotoilun, ohjelmistojen suunnittelun, testauksen ja toteutuksen sekä ylläpidon asiantuntijat.

IT-asiantuntijat

Ohjelmistojen ja laitteiden hankinnan, asennuksen, tuen ja ylläpidon ammattilaiset.

Asiakaspalvelun ammattilaiset

Päivityksien, käyttökysymyksien ja ongelmatilanteiden paikallisesti ja etänä ratkomisen ammattilaiset.

Myynnin ja markkinoinnin tekijät

Teollisuuden ja asiantuntijayritysten palveluiden sekä ratkaisuiden myynnin ammattilaiset.

Pinja – We Future Proof Your Business

Tuhannet ohjelmistoasiakkaamme ympäri maailmaa, pitkä toimialakokemuksemme, korkea suositteluasteemme asiakaskunnassa ja pitkäaikaiset asiakassuhteet eri toimialoilta, ovat merkki siitä, että voit luottaa osaamiseemme.

Teknologiariippumattomana kumppanina olemme oppaasi ja rinnalla kulkija, joka luotsaa liiketoiminnan seuraavalle vuosikymmenelle. Olemme kumppanisi digitalisaatioon.