Me olemme Pinja

Pinjan tarina

Pinja on kumppanisi digitalisaatioon ja teollisuuden uudistamiseen. Tehtävämme on tarjota näkemystä liiketoimintasi haasteisiin, visioida kanssasi tulevaa ja viedä uudet ideat käytäntöön. Lupaamme olla opas, jonka kanssa voit kehittää liiketoimintaa tulevaisuuden kestäväksi.

Asiakkaamme ovat teollisia toimijoita, jotka haluavat hyödyntää teknologiaa ja uusia liiketoimintamalleja kilpailijoitaan nopeammin ja tehokkaammin.

Pinja syntyi, kun merkittävä joukko teollisen digitalisaation huippuyrityksiä, Protacon, ARROW, SWD, Descal, Netwell, Vision Systems sekä Powen, yhdistivät voimansa. Pinja työllistää Suomessa yli 550 henkilöä, jotka palvelevat johtavia suomalaisia teollisuus- ja yritysasiakkaita sekä kansainvälisiä organisaatioita yli 30 maassa.

Vastuullinen kumppani koko elinkaaren ajalle

Luomme johtavia digitaalisia ratkaisuja työn sujuvoittamiseen ja huippusuorituksen tukemiseen vaativissa teollisuus- ja tuotantoympäristöissä. Digitaalisten ratkaisuidemme avulla parannat toimitusketjusi hallintaa, tuotannon päivittäisjohtamista, kunnossapitoa ja käyttövarmuutta sekä työturvallisuutta ja tiedolla johtamista. Ohjelmistokehityspalvelumme avulla voit luoda uusia digitaalisia toimintatapoja ja liiketoimintaa.

Turvaamme liiketoiminnan jatkuvuutta tuottamalla ylläpito-, pilvialusta-, ICT-, tietoturva- ja tukipalveluita tuotantokriittisiin ympäristöihin. Tarjoamme myös osaamista tuotantolaitosten suunnitteluun, modernisointiin ja automaatioon.

Olemme vastuullisesti toimiva ja luotettu kumppani koko liiketoiminnan elinkaaren ajan. Tehostamalla asiakkaidemme toimintaa autamme heitäkin kestävämpään liiketoimintaan maailmassa, joka tarvitsee vastuullisia ratkaisuja nyt enemmän kuin koskaan.

Tutustu lisää palveluihimme Pinja-esitteestä

Perustettu
1990

Työntekijöitä
550+

Liikevaihto
55 M€ (2021, est.)

Asiakastoimituksia
40+ maassa

Tekemisemme ytimessä on halu auttaa teollisuusyrityksiä uudistamaan ja digitalisoimaan toimintaansa sekä viemään muutos asiakkaidemme arkeen saakka.

Veli-Matti Nurminen
Toimitusjohtaja, Pinja

Pinjalaiset ovat vahvoja toimiala- ja teknologiaosaajia

Toimintamme perustuu joustavuuteen, sillä uskomme, että täysin samanlaisia asiakkaita ja tarpeita ei ole olemassa. Reagoimme nopeasti tarpeisiisi ja kokoamme tilanteeseen sopivan tiimin ja palvelukokonaisuuden.

Joukkueemme tunnetaan alan parhaista ohjelmistokehittäjistä, teollisuuden suunnittelijoista, IT-asiantuntijoista, automaation osaajista ja asiakaspalvelun ammattilaisista. Meillä jokainen pääsee toteuttamaan haastavia projekteja muiden tiimiiläisten kanssa ja osaamista arvostetaan, kuten sitä halutaan arvostettavan. Pinja on työnantajana, joka joustaa elämäntilanteiden mukana.

Ihmisinä olemme rentoja ja palveluhenkisiä huippuammattilaisia, sellaisia jotka toimivat läpinäkyvästi. Kommunikoimme suoraan ja avoimesti, moderneja viestintäkanavia hyödyntäen.

Olisitko sinäkin yksi meistä? Hae mukaan!

Keitä pinjalaisiin kuuluu?

Teollisuuden suunnittelijat

Tehdas- ja laitossuunnittelun, lujuuslaskennan, prosessi- ja rakennesuunnittelun ammattilaiset.

Automaation osaajat

Automaation, sähkö- ja instrumentointisuunnittelun ammattilaiset.

Ohjelmistokehittäjät

Palvelumuotoilun, ohjelmistojen suunnittelun, testauksen ja toteutuksen sekä ylläpidon asiantuntijat.

IT-asiantuntijat

Ohjelmistojen ja laitteiden hankinnan, asennuksen, tuen ja ylläpidon ammattilaiset.

Asiakaspalvelun ammattilaiset

Päivityksien, käyttökysymyksien ja ongelmatilanteiden paikallisesti ja etänä ratkomisen ammattilaiset.

Myynnin ja markkinoinnin tekijät

Teollisuuden ja asiantuntijayritysten palveluiden sekä ratkaisuiden myynnin ammattilaiset.

Pinja – We Future Proof Your Business

Pitkä historiamme, tuhansien toimeksiantojen menestyksekäs läpivienti sekä pitkäaikaiset asiakassuhteet kymmeniltä eri toimialoilta, ovat merkki siitä, että voit luottaa osaamiseemme.

Teknologiariippumattomana kumppanina pystymme palvelemaan mitä moninaisimmissa liiketoiminnan haasteissa ja uudistushankkeissa niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Olemme oppaasi ja rinnalla kulkija, joka luotsaa liiketoiminnan seuraavalle vuosikymmenelle. Olemme kumppanisi digitalisaatioon ja teollisuuden uudistamiseen.