Suomen johtava HCL-asiantuntija

Pinja on Suomen johtava HCL-asiantuntija – toteutamme yli 30 vuoden kokemuksella kaikenkokoisia pilvipalveluiden ja ohjelmistokehityksen projekteja. Olemme kumppani, joka ymmärtää tulevaisuuden haasteiden lisäksi myös asiakkaan ratkaisujen historiaa ja osaa auttaa uusien polkujen löytämisessä.

HCL-palvelumme kattavat ratkaisujen koko elinkaaren aina alustavasta määrittelystä ratkaisun toteutukseen, käyttöönottoon ja ylläpitoon. Sertifioidut asiantuntijamme ja vuosien kokemus takaavat HCL-palveluidemme laadun. 

Emme ole sitoutuneet yhteen teknologiaan vaan pystymme löytämään eri ratkaisujen vahvuudet ja integroimaan ne parhaaksi mahdolliseksi kokonaisuudeksi. Osaamisemme kattaa myös migraatiot eri teknologioiden välillä, joten pystymme tarjoamaan aidosti parhaan ratkaisun asiakkaan tarpeeseen.

Tutustu Pinjan HCL-palveluihin

Pinjan HCL-palvelut

Konsultointi

Valvontapalvelu

Tuki- ja ylläpitopalvelu

Ohjelmistotuotanto

Käyttöönotto ja koulutus

HCL-lisenssit ja -käyttöoikeudet

Ota yhteyttä!

HCL-tuotteet

HCL:n tuotteet tehostavat organisaatioissa kommunikaatiota ja viestintää. Kyse ei ole yksittäisistä työkaluista vaan kokonaisuudesta, joka koostuu asiakkaan liiketoimintasovelluksista, digitaalisen kokemuksen käyttöliittymistä sekä muista kolmannen osapuolen palveluista. Kaikki toimivat saumattomasti yhteen yleisesti käytössä olevien ohjelmistojen ja pilvipalveluiden kanssa. Esimerkkejä HCL:n tuotteista:

HCL Domino

Low-Code -periaatteita hyödyntävä kehitysalusta nykyaikaiseen ohjelmistotuotantoon ja pilvipalveluihin. Toimii myös kattavana sähköpostijärjestelmänä.

Lue lisää HCL Dominosta

HCL Domino Volt

Dominon laajennus, jolla selain- ja mobiilisovelluksia voidaan tehdä ketterästi jopa ilman koodausta.

Lue lisää HCL Domino Voltista

HCL Sametime

Kilpailukykyinen pikaviestintä- ja verkkokokouspalvelu.

Lue lisää HCL Sametimesta

HCL Connections

Sosiaalisia työtapoja hyödyntävä portaaliratkaisu esim. intranet/extranet-käyttöön.

Lue lisää HCL Connections’ta

HCL Volt MX

Low-code-kehitysalusta natiivien mobiilisovellusten (iOS, Android, Windows Phone) sekä PWA-selainsovellusten toteuttamiseen – kaikki laitteet yhdellä koodilla.

Lue lisää HCL Volt MX:sta

HCL Domino

HCL Domino on turvallinen ja tehokas sovellusten kehitysalusta yrityksille. Se on suunniteltu ratkaisemaan työnkulun ja prosessien hallinnan haasteita nopeasti. HCL Domino on moderni kehitysalusta, joka tarjoaa kaikki sovellusten ja niiden käyttäjien tarvitsemat palvelut integroituina myös muihin pilvipalveluhin ja taustajärjestelmiin. Liiketoimintaa tehostavia Domino-sovelluksia on käytössä jo 10 miljoonaa ja sitä hyödyntävät maailmalla jo yli 15 000 yritystä.

HCL Domino soveltuu kaiken kokoisille yrityksille ja se tuottaa sovellusten kehitysalustan lisäksi muutkin viestinnän perustarpeet kuten sähköposti ja http -palvelut, tietoturvan, käyttäjähakemiston sekä mobiili ja offline -käytön. Sovelluskehityksen tehokkuus syntyy low-code-menetelmistä, jossa hyödynnetään valmiita kirjastoja ja komponentteja uusien sovellusten rakentamiseen.

Ota yhteyttä!

Miksi kannattaa valita HCL Domino?

Tehokas lowcode-alusta, joka taipuu monenlaisiin tarpeisiin. Domino-sovellus syntyy jopa 70% nopeammin muihin alustoihin verrattuna, joten se säästää myös kustannuksia.

HCL Domino on kokonaisuus, joka sisältää tietokannan, tietoturvan, hakemiston ja kaikki muutkin sovelluksen tarvitsemat palvelut. Domino integroituu myös käytössä oleviin pilvipalveluihin ja taustajärjestelmiin. Asiakas voi hyödyntää alustaa pilvestä tai asentaa sen käyttöön omille palvelimille. Sovellukset toimivat suoraan myös mobiililaitteissa (Android, Chrome sekä iOS).

Pinjan jatkuvat palvelut auttavat asiakasta saamaan maksimaalisen hyödyn HCL-ohjelmistoihin tehdyistä investoinneista. Sertifioidut asiantuntijamme huolehtivat ympäristön ja sovellusten käyttöönotosta, ylläpidosta sekä tarvittavasta tuesta.

Miten pääsen alkuun?

Meillä yhteistyön lähtökohtana on asiakkaan tarpeen ymmärtäminen ja siihen parhaan ratkaisun löytäminen. Riippumattomana toimijana Pinja voi tarjota parhaan teknologian asiakkaan tarpeeseen, olipa sitten kyseessä jo käytössä olevan ympäristön kehittäminen tai kokonaan uusi alusta.

1

30 minuutin etäpalaveri nykytilan ja tarpeiden kartoittamiseksi

2

Ratkaisuehdotus tavoitteen saavuttamiseksi

3

Ratkaisuehdotuksen arviointi yhdessä

4

Yhteistyösopimus  (esim. kehitysprojekti tai ylläpitopalvelut)

5

Ratkaisun käyttöönotto

6

Tuki- ja ylläpitopalvelut sovittaessa