Muutamme ideat nopeasti palveluiksi ja tuotteiksi

Olemme Suomen nopein digitalisoija ja edelläkävijä selainpohjaisten liiketoimintaratkaisujen määrittelyssä, suunnittelussa, toteutuksessa ja ylläpidossa. Ohjelmistokehityspalvelumme on kaikkea sitä, mitä liiketoiminnan innovaatio tarvitsee muuttuakseen kulutettavaksi palveluksi. Palvelemme sinua digitaalisen liiketoimintamallin ideoinnissa, palvelun muotoilussa, suunnittelussa, toteutuksessa, käyttöönotossa ja tuessa.

Ketterän ohjelmistokehityksen palvelujamme

  • Palvelumuotoilu
  • Ohjelmiston suunnittelu ja toteutus
  • Ohjelmiston tuki- ja ylläpitopalvelu
  • Asiakaspalvelu pääkäyttäjille ja loppukäyttäjille
  • Pilvialustapalvelut ohjelmistokehitykseen ja tuotantoon
  • Ohjelmistoprojektiin kuuluvien palvelimien, päätelaitteiden sekä varusohjelmien hankinta-, asennus-, tuki- ja ylläpitopalvelut

Saat meiltä käyttöösi kolmen vuosikymmenen kokemuksen sadoista menestyksekkäistä ohjelmistohankkeista ja vaativien toimintaympäristöjen digitalisoinneista, ketterien ohjelmistokehitysmenetelmien avulla. Ohjelmistohankkeissamme asiakas on aina keskiössä. Kuhunkin hankkeeseen valitaan asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvat teknologiset ratkaisut ja ratkaisutiimi.

Erikoistumisalueitamme ovat selainkäyttöiset sovellukset, liiketoimintakriittisen tiedon käsittely, keräys ja jalostaminen sekä sähköisten asiakaspalvelukerrosten toteuttaminen. Historiamme aikana olemme toteuttaneet liiketoiminnan digitaalisia ratkaisuja mm. aloittaville yrityksille (start-up), asiantuntijaorganisaatioille, teollisuudelle sekä terveysteknologian, tukkukaupan ja vähittäiskaupan tarpeisiin.

Asiakkaitamme

logo_a_katsastus logo_rexel logo_metso logo_metsahallitus logo_nokian_tyres logo_valtra

Menestystarinoita

Evondos
Opetushallitus
STK
ValueFrame

Ota yhteyttä