Kohti järjestelmien ekosysteemiä - kuinka APS-järjestelmä täydentää toiminnanohjausjärjestelmää?

11.06.2021 | Pinja Blogi

Kuinka moni vielä muistaa toiminnanohjausjärjestelmien maihinnousun suomalaisiin yrityksiin 1990-luvulla? Oli mullistava ajatus, että kaikki liiketoiminnan osa-alueet voitaisiin yhdistää yhteen työkaluun. ERP-järjestelmiä on kiittäminen monista yritystoimintaa tehostaneista ja suoraviivaistaneista kehitysaskeleista, ja mikä parasta: ne elävät myös ajassa. Nykyaikaiset ERPit ovat keskeinen osa laajempaa, useamman järjestelmän ekosysteemiä, yhdessä esimerkiksi kunnossapito- ja APS-järjestelmien kanssa.

Lue lisää →

Henkilöstön hyvinvoinnin edistäminen on Pinjalla monimuotoista – uutena avauksena Pihlajalinnan Mielen huoli -palvelu

10.06.2021 | Pinja Blogi

Henkilöstön hyvinvoinnin edistäminen on Pinjalla pitkäjänteistä työtä, johon on rakennettu myös laaja-alaista työkalupakkia. Osana kokonaisuutta Pinja on tarjonnut toukokuun 2021 alusta asti työntekijöilleen mahdollisuutta käyttää Pihlajalinnan Mielen huoli -palvelua. Palvelun kautta halukkaat saavat nopeaa ja laadukasta matalan kynnyksen apua esimerkiksi jaksamisen ongelmiin, ahdistuneisuuteen, mielialaongelmiin ja muihin toiminta- ja työkykyä mahdollisesti uhkaaviin tilanteisiin. Keskusteluapua kannustetaan hyödyntämään rohkeasti myös pienemmissä huolenaiheissa.

Lue lisää →

Monikanavaisen kaupan tekijät menestyvät tehokkailla prosesseilla ja ketterillä järjestelmillä

02.06.2021 | Pinja Blogi

Globaali kilpailu digitaalisessa kaupassa on entistä kovempaa ja siksi oman asiakaskunnan tunteminen ja kilpailuedun löytäminen on yhä kriittisempää. Asiakkaat ovat tottuneet arvostamaan laadukasta tuotetietoa, helppoa saatavuutta, nopeaa toimitusta ja mutkatonta ostamista. Kannattavan kasvun tekeminen vaatiikin kaupan prosessien kompleksisuuden ymmärrystä, toiminnanohjauksen tehostamista sekä panostusta ostokokemukseen rikkaiden tuotetietojen ja luotettavan verkkokaupparatkaisun avulla. 

Lue lisää →

Puhas Oy tehostaa materiaalien hallintaa Flow by Pinja -järjestelmällä

27.05.2021 | Uutiset

Digitalisointiprojekti tuo sekä helppoutta että selkeyttä koko materiaalivirtaprosessiin aina jätteen noudosta sen loppuraportointiin asti.

Lue lisää →

Olvi valmistautuu tulevaan tehostamalla tuotantotekniikkaa Pinjan avulla

26.05.2021 | Uutiset

Myynnin kasvu asettaa Olville painetta siirtyä entistä enemmän kuntoon ja käyntiin perustuvaan ennakoivaan kunnossapitoon.

Lue lisää →

Onnistu toiminnanohjausjärjestelmän hankinnassa – kolme askelta sopivan ERP-järjestelmän valintaan

24.05.2021 | Pinja Blogi

Toiminnanohjausjärjestelmän hankinta mielletään usein vaikeaksi, aikaavieväksi ja kohtuuttoman kalliiksi investoinniksi. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla sitä, mikäli pohjatyöt, eli ERP-järjestelmän vertailu ja valinta, tehdään huolella. Markkinoilla on tarjolla erilaisia ERP-järjestelmiä pilvin pimein, jolloin järjestelmien vertailu saattaa tuntua itsessään jo aikamoiselta työmaalta. Miten siis löydät järjestelmien joukosta juuri teille toimivimman ratkaisun? 

Lue lisää →