Tietovarasto auttaa siirtymään tiedon etsimisestä tiedolla toimimiseen

20.04.2021 | Pinja Blogi

Ensimmäinen askel tiedolla johtamiseen on yleensä BI-työkalun, kuten Microsoft Power BI, käyttöönotto. Usein raportoinnin ja datan analysoinnin tarpeet kuitenkin kasvavat ja monimutkaistuvat ajan myötä, jolloin saattaa olla aika ottaa BI-työkalun tueksi tietovarasto. Tietovarastot ovat tärkeä osa modernia tiedolla johtamista ja niiden avulla tiedolla johtaminen voidaan viedä aidosti seuraavalle, tehokkaammalle tasolle. 

Lue lisää →

Business Development Manager kehittää Pinjan palvelun asiakashyötyjä

19.04.2021 | Pinja Blogi

Business Development Manager Tuomas Lappalainen on tyytyväinen paluumuuttaja, joka teki paluun Pinjalle uuteen rooliin kunnossapidon kehitystehtäviin. Hän aloitti aikanaan Pinjan organisaatiossa kunnossapidon asiakkuuspäällikkönä ja palasi nyt kasvavaan ja kansainvälistyvään yritykseen. Lappalaisen mielestä yksi työn mielenkiintoisista puolista on se, että sen kautta pääsee tutustumaan monenlaisiin organisaatioihin ja paikkoihin, joita ei muuten näkisi.

Lue lisää →

Uusioaines valitsi Pinjan kumppaniksi tuotannon tehostamiseen

16.04.2021 | Uutiset

Uusioaines valitsi Pinjan kumppaniksi tuotannon tehostamiseen

Vuonna 2020 tapahtunut kasvupiikki pakotti lasin kierrätykseen ja vaahtolasin valmistamiseen erikoistuneen Uusioaineksen tehostamaan tuotantoa.

Lue lisää →

Askel kohti laadulla johtamista – miten tehostaa laatudatan keräystä ja hallintaa?

14.04.2021 | Pinja Blogi

Big datasta on puhuttu teollisuudessa pitkään, mutta todellisuudessa vain pieni osa kerätystä datasta oikeasti hyödynnetään – keskimäärin vain noin 5 % yrityksissä kerätystä datasta hyödynnetään tehokkaasti. Laadunhallinnan näkökulmasta datassa on kuitenkin kiinni valtava määrä rahanarvoista tietoa. 

Lue lisää →

Ohjelmistoyhtiö PiiMegan palvelut siirtyvät Pinjan brändin alle

12.04.2021 | Uutiset

Tästä päivästä lähtien PiiMegan palvelut tarjotaan digitalisaatioon erikoistuneen Pinjan brändin alta. Pinjan toimitusjohtaja Veli-Matti Nurminen iloitsee tuoreen uudistuksen tuomasta synergiasta yhtiön tuotteille, palveluille ja näkyvyydelle.

Lue lisää →

Myynnistä asennukseen - modulaarinen ERP-järjestelmä tekee tilaa kasvulle

06.04.2021 | Pinja Blogi

Toiminnanohjausjärjestelmä on ikään kuin yrityksen selkäranka – parhaimmillaan se tukee, tehostaa ja helpottaa työn tekemistä arjen keskellä. ERP-järjestelmän hankinta tulee yrityksissä ajankohtaiseksi usein silloin, kun käytännön rutiinit kasvavat liian hallitsevaksi osaksi päivittäistä tekemistä. Eli silloin, kun huomaatkin myyjien ja asentajien ajan kuluvan turhaan naputteluun, tiedonsiirtoon tai Exceleiden ja useiden erillisten järjestelmien pyörittelyyn.

Lue lisää →