Kuluneen vuoden kuumimmat Business Intelligence -puheenaiheet

15.07.2021 | Pinja Blogi

Kesä- ja lomakausi kaipaavat kaverikseen ajankohtaista lukemista. Siispä kokosimme kattavan paketin BI-tietoutta kuluneen vuoden suosituimpien blogiartikkeleiden muodossa.

Lue lisää →

Kesälukemista ja -katsomista Pinjalta

09.07.2021 | Pinja Blogi

Kesästä ja auringosta nauttimisen ohessa on mukava pitää välillä lukuhetkiä. Niinpä koostimme teille luku- ja katselupaketin vuoden suosituimmista aiheista. Inspiroivia lukuhetkiä ja hyvää kesää!

Lue lisää →

Pinjan koulutuslupaus on tulevaisuuden kestävien palveluiden ja ammattitaidon takeena

04.07.2021 | Pinja Blogi

Pinjalla kannustetaan vahvasti oman osaamisen kehittämiseen, joka on työn mielekkyyden ja toimivien palveluiden tae. Pinjalla on otettu käyttöön koulutuslupaus, jonka puitteissa jokaisella pinjalaisella on mahdollisuus käyttää 10 päivää vuodessa oman osaamisen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Lue lisää →

Junior software developer -harjoittelu antaa hyvät eväät työelämään

01.07.2021 | Pinja Blogi

Eetu ja Riku Heikkinen ovat oululaiset veljekset, joista molemmat opiskelevat Oulun ammattikorkeakoulussa englanninkielisessä Information Technology -koulutusohjelmassa. Molemmat myös suorittavat parhaillaan junior software developer -harjoitteluaan Pinjalla. Työharjoittelun ja opinnäytetyön jälkeen veljesten polku johtaa lupaavasti kohti vakituista työpaikkaa.

Lue lisää →

Microsoft jälleen business intelligence -alustojen ykköseksi Gartnerin vuoden 2021 analyysissa

30.06.2021 | Pinja Blogi

Gartner valitsi Microsoftin jo 14. kerran analytiikka ja business intelligence -alustojen johtavaksi tarjoajaksi vuosittaisessa analyysissaan, joka auttaa yrityksiä analytiikan ja BI:n roadmapien suunnittelussa. Lisäksi jo kolmannen kerran peräkkäin Microsoft sijoittui analyysissa ylivoimaisesti parhaaksi vision-valmiudessa ja kyvystään toteuttaa visiotaan.

Lue lisää →

Pinja on valittu toimittamaan CMMIS-järjestelmä puolustusvoimien Laivue 2020 -hankkeen aluksille

29.06.2021 | Uutiset

CMMIS-järjestelmä huolehtii siitä, että kunnossapito huomioidaan kattavasti kaikissa laivan toiminnoissa ja laitteiston käyttövarmuus pysyy vaaditulla tasolla.

Lue lisää →

Uutiset | Pinja blogi