Power BI pelastaa talousjohtajan raportoinnin ahdingosta

19.01.2021 | Pinja Blogi

Talouden tunnuslukujen seuraaminen, mittaaminen, raportointi ja ennusteiden tekeminen kuuluvat talousjohtajan tärkeimpiin tehtäviin. Arjessa talousjohtaja seuraa tiiviisti mm. myynnin kehitystä, liikevaihtoa, kassavirtaa, käyttökatetta ja nettokäyttöpääomaa, joiden lisäksi käytössä on aina myös yrityskohtaisia, strategiaan linkittyviä mittareita. Näistä raportoidaan vakiomuotoisina kuukausi- ja vuosiraportteina, mutta tiedon tulisi olla nopeasti hyödynnettävissä myös ad hocina syntyviin, talousjohtajalta itseltään sekä muilta tuleviin pyyntöihin ja tarpeisiin. 

Lue lisää →

Kunnossapitojärjestelmä ja ERP – yhdessä vai erikseen?

14.01.2021 | Pinja Blogi

Yrityksen kunnossapitoa hoidetaan tyypillisesti kunnossapidon tarpeisiin kehitetyssä erillisessä järjestelmässä tai yrityksen toiminnanohjausjärjestelmän kunnossapitomoduulissa. ERP-järjestelmä ja erillinen kunnossapitojärjestelmä ovat molemmat hyviä vaihtoehtoja, mutta eroavat toisistaan toiminnallisuuksien ja kehitysmahdollisuuksien osalta.

Lue lisää →

Talvilukemista ja -katsomista Pinjalta – vuoden 2020 suosituimmat aiheet

08.01.2021 | Pinja Blogi

Alkaneen vuoden uusia Pinjan asiantuntijablogeja, -oppaita ja -webinaareja vielä hetki odotellessa, halusimme koota teille materiaaleja viime vuoden suosituimmista aiheista. Antoisia luku- ja katseluhetkiä!

Lue lisää →

Havaintoja teollisuuden vuodesta 2020 – millainen on tulevaisuuden menestyjä?

23.12.2020 | Pinja Blogi

Vuosi 2020 tullaan muistamaan pitkään yhtenä meidän aikakautemme haastavimmista vuosista. Globaali COVID-19 -pandemia pakotti meidät kaikki sopeutumaan ja muuttamaan toimintatapojamme.

Lue lisää →

Pinja palvelee ISO 13485 sertifioituna lääkintälaitteen valmistajia jatkossakin

21.12.2020 | Uutiset

Pinjalle myönnettiin terveydenhuollon laitteiden, tarvikkeiden ja ohjelmistojen laadunhallintajärjestelmän sertifikaatti uusimman kansainvälisen ISO 13485 -standardin mukaan ensimmäistä kertaa vuonna 2017.

Lue lisää →

Tiedote yritysjärjestelyistä Pinja-konsernissa

21.12.2020 | Uutiset

Pinja-konserniin kuuluvien yhtiöiden kesken on tehty yritysjärjestelyjä, jotka astuvat voimaan 1.1.2021.

Lue lisää →